Karee's Venture - Dance All Night

Känner många som jobbat med det

Posted Aug. 15, 2017, 5:06 p.m. By karee Tags: Jobb

Det finns så många olika typer av jobb och det är ju kul att det finns så mycket att välja på, man kan jobba med praktiskt taget allt. Ja det finns så mycket kul som man kan prova på att göra. Det är inte alltid så lätt att veta vad det är man vill jobba med. Då kan man behöva prova på lite olika jobb för att komma fram till vad det är man vill göra.
Jag har många kompisar och även många i familjen som har provat på väldigt många olika typer av jobb. Ja man kanske vill prova påa tt vara plattsättare ett tag för att sen prova på något annat lite senare.

Bra att kolla och se vad man har lust att hitta på

Ja det är så bra att man kan prova på olika saker och så kan man ju prata med sina vänner och se vad dom tycka om sitt jobb och så kan man lära sig av dom och se vad do tycker om sitt jobb. Om det kan vara något som man själv kan prova på. För det kan ju vara väldigt kul att prova på och se vad man tycker om det.
Men det är ju bra att vara nöjd med det jobb som man har så att man trivs med det, huvudsaken är ju att man har så man klarar sig. Sen så är det såklart väldigt kul att ha ett jobb som man trivs med och som man tycker är trevligt att gå till på morgonen.
Och skulle det vara så att man inte har hittat det är så kan man prova på och se vad det är man vill göra. Genom att prova på något nytt och se om det kanske är det som man vill göra och ska hitta på. Det finns många saker att göra.